Borreltijd

Zaterdag vierden we papa’s verjaardag! Natuurlijk hadden we gewoontegetrouw veel te veel hapjes ingeslagen. Erg vervelend want nu moesten we zondag wéér lekker snoepen. Hieronder onze borreltafel:

Allebei de kinderen alweer aan hun favoriete snack. Bette had onmiddellijk de schaal met worst in het vizier en kauwt hier een stuk echte Grunneger dreuge worst (met kruidnagelen) weg. Arend zit aan z’n zoveelste olijf. Ongelofelijk hoe snel die jongen olijven kan eten, je pakt even je fototoestel en het bakje is bijna leeg! Chris en ik hebben er nog elk één kunnen bemachtigen!

Aangevuld met knabbelworteltjes en druiven voor de vitamines, noten voor de omega-3 vetzuren (héél goed voor de hersenontwikkeling van ongeboren baby’s, *kuch*, niet teveel suffe zwangerschapsblaadjes lezen) en huzarensalade en stokbrood voor de vulling heb je zo een maaltijd bij elkaar.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Borreltijd

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *