Jasper

Jasper kwam logeren!

Arend vond het enorm interessant en was bijna niet bij hem weg te slaan. Jasper lag aanvankelijk rustig op een kleedje in de kamer terwijl zijn mama even aan het douchen was en zijn papa nog sliep. Na een poosje spelen had Jasper er wel weer genoeg van om alleen in de kamer te zijn en hij mocht daarom bij Chris op schoot. Natuurlijk moest Arend “óók oppe goot”!

Kijk baby-Jasper, mooi boekje!

Mooi boekje, toe maar, kan je lezen!

Hehe, eindelijk pakt hij het boekje!

Leuk hoor, zo’n baby ;-)

Arend is dol op babies en hij wil dan ook altijd graag zijn eigen favoriete speelgoed met ze delen: een grote houten vrachtauto, potloden, puzzelstukjes, een bromtol en ander geschikt spul voor kinderen onder de één (*KUCH*). Goed in de gaten houden wat er allemaal in de box belandt straks, dus!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Jasper

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *