Jantje lacht…

Jan lacht al een poosje naar ons! Op de foto zetten is echter nog een beetje een probleem, want zodra je je gezicht verbergt achter de camera kijkt hij alleen nog met grote ogen naar het lichtje en is zijn lach nergens meer te bekennen.

Het is dus zaak om vooral met je hoofd in zijn blikveld te blijven en ondertussen met de camera in je hand een beetje te “mikken”. Dat geeft wel leuke resultaten maar niet ideaal: deze is teveel van onderen genomen en het hoofd zit niet helemaal centraal in de foto.

Een andere mogelijkheid is teamwork. Mama gaat met haar hoofd boven de baby hangen en papa bedient de camera. Dat gaat al beter!

Neem eens wat meer van recht boven hem? Zo ja!

Er valt een schaduw over z’n hoofdje zo, als we z’n stoeltje nou een beetje draaien, dan komt hij wat beter in het licht.

En nu nog eentje van de andere kant… beetje meer van boven… volgens mij wordt hij moe nu… nog éventjes doorgaan, de ideale foto hebben we nog niet… ik denk dat er nu een grote lach aankomt Antje, ga nog eens goed voor hem staan?

*klikkerdeklikkerdeklik*

O nee, nee, doekje! DOEKJE!!

Waarom ligt er dan ook geen luier onder zijn hoofd? En waarom heeft hij geen slab om? Dat is toch geen gezicht, allemaal foto’s met zo’n vieze slab om… Dan pak je toch een schone slab?? Maar al onze slabben zit het weer in omdat JIJ ze altijd kletsnat bij de was gooit… blablabla

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Jantje lacht…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *