Dierentuin

Op vakantie vlakbij Emmen konden we natuurlijk niet de kans laten liggen bij de dierentuin te gaan kijken. Op de enige mooie dag van de hele week (slechts 60% kans op neerslag in plaats van 90% inclusief hagel, storm en onweer) stonden we om 10.00 uur voor de poort, als enige!

Arend en Bette vonden het prachtig, vooral de speeltuintjes, de kinderboerderij met konijnen en de eendjes. Papa en mama hebben er ook erg van genoten.

Toen ik er een leuk blogje van wilde maken had ik zó veel foto’s geselecteerd dat ik er maar een webalbum van heb gemaakt. Klik dus hieronder om een fotoverslag te bekijken van onze trip naar de dierentuin!

Dierentuin
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Dierentuin

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *