Meer schaatsen

Wij waren nog niet zo slim geweest om alvast schaatsen te kopen voor Arend en Bette. Franke en Kirsten wel! Ongeluk bij een geluk: Stijn was ziek… en wilde bovendien pertinent NIET het ijs op. Daarom mochten wij de schaatsen van Stijn lenen voor Arend!

Kijk toch eens wat een mooie slag Arend van nature al probeert te maken:

En een plezier had hij erin!

Wohow! Pas op, ijs is glad hoor! Arend is een paar keer gevallen, maar zei steeds zelf “geeft niks hè mama!” en klom dan weer overeind!

Nou dachten wij, voor Arend is het leuk om met schaatsen te oefenen, hij is tenslotte bijna vier, dan kan Bette gewoon een beetje meelopen enzo. Nou, mooi niet. Hoe konden we ook zoiets stoms bedenken. Bette moest en zou óók de schaatsen onder!

Dat is raar!

Maar ook Bette probeert al te schaatsen!

Natuurlijk kun je dikke ijspret hebben als je alleen maar een beetje half kunt krabbelen, lopen en koek-en-zopie eten. Superleuk, echt waar. Fatsoenlijk schaatsen leren is nergens voor nodig. Wij kunnen ons behoorlijk ergeren aan die arrogante houding.

Maar nu even serieus.

Aangezien Arend al echt probeert slag te maken, en hem dit door de dubbele ondingen die wij hem onder z’n voeten bonden onmogelijk wordt gemaakt, hebben we op aanraden van kinderschaatsexpert Sacha echte easy gliders aangeschaft. Eens zien of hij later ook schaatser wil worden! (en dokter)

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Meer schaatsen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *