Nieuwe battelije!

Arend heeft een heel mooie radiografische bestuurbare auto. Ergens mankeert er echter iets aan één of ander contactje, waardoor het ding maar één dag functioneert op een 9-volt batterij. Dat is erg vervelend (en duur).

Het contactje repareren is helaas niet gelukt zodat we nu een nieuwe tactiek hebben ontwikkeld: een oplader, oplaadbare batterijen en elke dag wisselen maar.

Arend vindt echter dat hij dat prima zelf kan. Flauwekul toch dat papa of mama dat de hele tijd moet doen? Dus, de schroevendraaier uit het Bygga bouwsetje van een bekend woonwarenhuis (hint: er ontbrak een rood schroefje) erbij, en zelf aan het knutselen!

Het lukte helaas nog niet zo heel erg hard maar we waarderen het initiatief!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nieuwe battelije!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *