Fruithapje

Jan is een half jaar oud! Hoera! Hij mag een fruithapje!

Van de papa en mama van Rachel hoorden we al dat ons nichtje met een hoop fruit in haar maag de nacht heerlijk doorslaapt. Dat leek ons wel wat aangezien Jan nog regelmatig om 0:45 uur, 3:15 uur en 5:30 uur gezellig bij mama wil drinken. Dus, de kalender wees aan dat Jan zes maanden oud was, en de geprakte peer stond meteen op tafel. Het was geen doorslaand succes.

Hm, hee, een lepeltje. Kennelijk moet dat in mijn mond.

Ik weet het niet hoor. Is dat echt wel een goed idee?

Ik geloof dat ik dit niet zo lekker vind!

Nee! Bah! Het glibbert! Het is koud! Haal het eruit, haal het eruit!

Op advies van oom Nanne gaven we Jan de volgende dag dan maar een banaan, en wel volgens de Rapley-methode.
Niet dat hij daar wel van at, maar hij vond ‘t tenminste leuk!

Onze Boeddha.

Overigens hoorden we van de crècheleidsters dat Jan daar een half bakje vol geprakte appel met peer heeft opgesmikkeld! Wat een kleine verrader! Een nacht doorslapen heeft het echter niet opgeleverd: hij had buikkrampen. Nouja, tegen de tijd dat hij ‘t huis uit moet heeft hij vast wel geleerd andere dingen te eten dan borstvoeding…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Fruithapje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *