Jan is één jaar!

Onze Jan is één! Onze ‘Beebiejan’ is geen baby meer maar een dreumes!
Wat een feestdag en wat is het stiekem ook helemáál niet leuk… wat gaat het hard met die jongen…

Nog voor het ontbijt mag Jan zijn kadootjes uitpakken. Hij krijgt een prachtige vrachtauto van Little Tykes met twee personenauto’s erop! Arend en Bette geven elk een personenauto (een rode en een gele). Jan vindt ze prachtig:

En van papa en mama de grote vrachtauto erbij:

Er wordt flink mee gespeeld! Het is dan ook een prachtige vrachtauto: je kunt erop zitten, bijna erin kruipen, de auto’s erop rijden, erin stoppen en eruit halen, ermee lopen…

Uiteraard liggen er altijd een grote broer en zus op de loer om je pas verworden schatten af te pakken. Het is dan zaak duidelijk op te treden en beslist niet over je te laten lopen. Je heft je vuistjes en maakt je punt helder met een luidkeels DADADADADADA MAMAMAMAMA DOEOEOEOE!!!!

Uiteraard vraagt de gelegenheid om een passend feestontbijt. Jans eerste croissantje! Ik denk dat hij toch zeker ééntiende heeft binnengekregen, maar verkruimelen en op de grond gooien is óók al feestelijk natuurlijk.

Na het ochtendslaapje van Jan komt de verjaardagsvisite: Franke, Kirsten, Lars, Stijn en Jort! Wereldfotograaf Kirsten legt vast hoe de kinderen hun kleine broertje en vriendje helpen met het uitblazen van het verjaardagskaarsje. Voortaan mag ze best van de instellingen van de camera afblijven ;-)

[edit]
Niet getreurd, your friendly neighbourhood Nanne to the rescue!
Hier de bijgewerkte foto:

[/edit]

Na de taart en een uurtje rondrennen, spelen, en gillen hebben de papa’s en mama’s echt zin in een rustig kopje koffie dus Thomas de trein mag even in de DVD-speler. Hier ons grut op z’n allerelegantst: Stijn met zijn ‘doetah’ (een doekje die officieel bedoeld is voor IN BED) en de duim in de mond, Bette met afgewend gelaat, Lars met zijn hand in z’n kruis met Arend met vinger in de neus…

Na het middagslaapje is het al snel tijd voor het avond-feestmaal: pannenkoeken! Mama bakt ze buiten met het caravan-gasstelletje. Vandaag al voor het eerst een croissant gegeten, en nu ook nog voor het eerst een stuk pannenkoek! Het gaat erin als… koek. Juist ja.

Een heerlijke, érg vermoeiende feestdag voor onze grote, maar stiekem toch nog wel heel erg kleine, man.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Jan is één jaar!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *