Uit eten!

‘s Middags als papa in aller ijl de caravan naar de stalling heeft gebracht stappen we met z’n allen, in onze mooiste kleren, in de auto: we gaan uit eten! Het is voor Arend en Bette de eerste keer in een ECHT restaurant. Alle McDonalds, raststättes, snackbars en wegrestaurantjes tellen we even niet mee. We gaan met opa Jan en oma Betty en Nanne en Ilse naar de pizzeria. Dat komt mooi uit want Arend en Bette zijn dol op pizza en deze tent ging om 17.00 al open! Een beetje op tijd aan tafel is wel een voorwaarde om het met kleine kinderen gezellig te houden.

Aan de pizza:

Ze hebben héél goed in de pizza gegeten, daarna elk nog een ijsje met een chocolade-ei opgepeuzeld (dat is overigens het beste blijven hangen, als we het over het etentje hebben: “o ja, toen in de lestolant, toen hebt wij een chocolale-ei gehad!”) en zich uitstekend gedragen.

Uiteraard waren zowel mama als oma goed voorbereid op de happening dus was er een heleboel speelgoed, tekenspul, boekjes en stickers mee om het grut te vermaken dus ze hebben zich geen moment verveeld.

Voor Janneman was het een lange zit. Voordat wij onze pizza’s hadden gekregen had hij zijn prakje en banaan alweer op! Het liefst scharrelde hij een beetje rondom onze tafel door de eetzaal, of een stukje (stuk) verderop.

Toen Jan zich écht begon te vervelen mocht hij met papa even buiten een wandelingetje maken. Nanne heeft er een blip van gemaakt.

Wij vonden het een zeer geslaagd uitje en de kinderen hebben het heel goed gedaan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Uit eten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *