Spijkerweekendje

Met dank aan Renske en Jacolien voor de foto’s!

Opa Arend en oma Gea waren 35 jaar getrouwd en hadden ter ere hiervan een huisje gehuurd op het prachtige vakantiepark de Beerze Bulten.

Omdat wij nog wel een weekje vakantie te goed hadden besloten we de week ervooraan óók alvast lekker daar te gaan zitten. Wat een goed idee! De Beerze Bulten had meerdere buiten- én binnenspeeltuinen, een prachtige bosrijke omgeving met heel veel paddenstoelen en een schitterend zwembad met binnenzandbak.

Als er water en zand is heb je aan Bette geen kind meer:

Vandaar ook dat wij er zo heerlijk ontspannen bij zitten. Een uurtje ná deze zandmassage piepte Christiaan wel anders toen hij alle modder van zich af moest spoelen maar dat mocht de pret niet drukken:

Een geweldige glijbaan ontbrak natuurlijk ook niet (Arend met papa):

Jan en Rachel, even oud, hadden elkaar helemaal gevonden. Hier spelen ze samen met het oerhollandse hamertje-tik:

En natuurlijk was dit ook weer een goede gelegenheid om alle kleinkinderen eens gezamelijk op de foto te zetten. Van links naar rechts:

Jan, Arend, Aimee, Rachel, Bette, Daniël.

‘s Avonds met de hele familie gourmetten was een groot succes (toen het kortsluitende apparaat was weggeborgen en de kinderen op bed lagen) en zelfs Sinterklaas is nog langsgeweest in het “Giga Konijnenhol”.

Een zeer geslaagd weekendje en een heerlijke vakantie!

Helaas werd de vreugde wel wat overschaduwd omdat Beppe Tippe in het ziekenhuis lag na een beroerte en een longontsteking. Op het moment dat u dit leest gaat het gelukkig al weer veel beter met haar!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Spijkerweekendje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *