Een lieve jarige

Het is de dag voor Arends verjaardag. Arend krijg een paar kaartjes in de brievenbus! Bette is een klein beetje jaloers en verdrietig omdat zij geen enkel kaartje heeft gekregen, en omdat het nog zóóóó lang duurt voor het zomer is. Want ze is jarig in de zomer, in Augustus. Dat weet Bette al heel goed.

In één van de kaartjes, van tante Harmke en oom Onno, zit ook nog wat geld om een kadootje te kopen! Arend zegt tegen papa: “Papa, van dat geld wil ik een kadootje kopen voor Bette, omdat ik morgen heel veel kadootjes krijg en zij niks, en anders is ze verdrietig!” Heb je ooit zoiets gehoord van een vijfjarige??

Papa en mama zijn ontroerd door Arends gulheid en mama gaat met broer en zus naar de speelgoedwinkel waar ze allebei iets mogen uitzoeken. Ze zijn er snel uit: Bette kiest de Tinkelbel-film en Arend de film van Cars.

Bedankt voor de mooie kado’s, Harmke en Onno!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Een lieve jarige

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *