Een nieuwe 'kjemputer'

Eigenlijk is het te zot dat een kind al een eigen spelcomputer(tje) krijgt terwijl hij het woord nog niet eens goed kan uitspreken. Maar hij vindt het ZOOO leuk, spelletjes doen op de computer. En hij kan het zo goed! Papa en mama besluiten het na lang dubben tóch te doen: een Nintendo DS lite! Met natuurlijk een Mario-spelletje erbij.

De grote verrassing:

Mama helpt met het instellen en opstarten. Al het kroost kijkt belangstellend toe!

Opperste concentratie.

Jáááááá, ik ga naar het volgende level!

Het is onvoorstelbaar hoe snel een kind van vijf doorheeft hoe je met zo’n Gameboyding moet omgaan. Binnen de kortste keren wist hij al precies uit welke blokjes de belangrijke paddenstoeltjes en dergelijke komen (mensen die vroeger ook Mario hebben gespeeld weten wel waar ik het over heb) en is het uitspelen van het eerste level een ‘vet makkie!’.

Beslist géén makkie was het om Arend van zijn speeltje los te peuteren en aandacht te doen opbrengen voor trivialiteiten als bezoek, taart en andere kado’s. Een groot succes, dus!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een nieuwe 'kjemputer'

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *