Af, Jan!

Afgelopen weekend hebben papa en mama flink geklust in huis. We hebben alle kinderkamers onder handen genomen (foto’s volgen) en omdat het dan om meerdere redenen handig is de bewoners van die kamers er niet bij te hebben, gingen Arend, Bette en Jan bij opa Jan en oma Betty logeren. Zoals gebruikelijk hebben ze het daar prima naar hun zin gehad!

Eén anekdote is te mooi om niet te vertellen.
Arend en Bette mochten naar Tom en Jerry kijken op de televisie en natuurlijk moest Jan ook meedoen! Bette was zo lief om voor haar kleine broertje even een mooi, rieten stoeltje te halen uit de speelkamer.

Ze zet het neer voor de televisie met de woorden: “Jan, jij moet in de mand!”
Foto en verhaal van opa en oma!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Af, Jan!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *