Diepvries BBQ

Wat is een vakantie zonder barbecue? Koud of niet koud, er moet en zal gebarbecued worden. Samen met Kirsten en Franke, Lars, Stijn en Jort die ook op De Roos stonden en met Gerben en Jenneke besluiten we het er maar op te wagen! Het is gelukkig droog, en daar zijn we al heel blij mee. Je eisen worden wat lager na zo’n week.

Kirsten en Antje gaan boodschappen doen. Franke en Christiaan maken zich al wat zorgen, zorgen die ze geheel bevestigd zien wanneer Antje arriveert met de boodschappentassen op een karretje:

De (al zeg ik het zelf) erg goede grap “Kirsten komt straks met de rest” viel niet geheel in goede aarde dus ik heb maar snel gezegd dat dit heus alles was en dat we de rest van de week geen boodschappen meer zouden hoeven te doen.

Het gezelschap verzamelt zich voor de maaltijd! Op de achtergrond de onvolprezen Skottelbraai, ik kan ‘m iedereen aanraden. Groot, makkelijk en werkt altijd.

Kipkluifjes zijn zoals altijd helemaal raak:

Maar Jan, die al vantevoren een prakje heeft gekregen, houdt het bij een broodje.

Het was, ondanks de temperatuur, een heel gezellige en ook lekkere barbecue, en we hebben niet eens IDIOOT veel overgehouden van de vier pakken kippenboutjes, twee dozen filetlapjes, tien frikandellen, twaalf hamburgers, twaalf worsten, vier stokbroden, twee dozen salade en de enorme bak bowl die Kirsten en ik (onder andere) hadden aangesleept.

Edit:
Ik zie dat de Skottelbraai helemaal niet op de foto staat, maar ik laat mijn reclame toch maar staan, wie weet heeft iemand er nog iets aan :-)

Dit bericht is geplaatst in Slider. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *