Pizzabroodjes

Tja, en dan vind je op de kast, verscholen achter een grote mand met zakken chips, een half brood dat je bent vergeten in te vriezen. Het alsnog invriezen is wat laat aangezien het brood al een paar dagen oud is en weggooien is niet leuk.

Dus maak je er maar broodpizza’tjes van.

Drie tomaten met een klein blikje tomatenpuree staafmixeren en de saus op de boterhammen smeren, kaas eroverheen raspen en reepjes cervelaat erover. Kwartiertje op 225 graden in de oven, en eet smakelijk! Arend en Bette hebben ervan gesmuld, en zo heb ik ook weer bij beide anderhalve tomaat naar binnen gesmokkeld, hihi.

Dit bericht is geplaatst in Slider. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Pizzabroodjes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *