Zonnebloemen

Papa en mama gingen naar een bruiloft, en als afscheidskadootje kregen ze daar een zonnebloemenpakket. Dit bestond uit een piepklein potje (niet het potje op de foto maar een binnenpotje van plastic) een schijfje samengeperste turf en een zakje zonnebloemzaadjes. Samen gaan we het pakketje klaarmaken zodat we straks van prachtige zonnebloemen kunnen genieten!

Eerst doen we het schijfje turf in het potje en dan vullen we het potje met water. Ik had verwacht dat het even zou duren voor het in grond ging veranderen maar het zoog onmiddellijk vol als een spons en het hele potje zat ineens vol turf!

Dan de zaadjes erin drukken. Eén voor één gaat handiger hoor jongens.

En klaar!

Nu maar afwachten wat ervan komt. De courgettes deden het uiteindelijk prima maar de radijsjes werd niks en onze appelboom is ook nog niet om over naar huis te schrijven. En de rabarber… hm… tja… *kuch*

Dit bericht is geplaatst in Slider. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Zonnebloemen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *