Creatievelingen

Onze kinderen, met name Bette, zijn dol op knutselen en tekenen. Niet altijd op papier helaas (Jan), maar goed, de Muze waait waarheen zij wil. Bette signeert tegenwoordig haar kunstwerken, met geschreven óf met geplakte letters. Welke kant op het bolletje van de b uiteindelijk wijst doet er voor haar nog niet zoveel toe.

Op een doodgewone zaterdagochtend zat het drietal ijverig samen te werken aan een heel lange slinger:

Een heel lange slinger! Uiteindelijk hebben we hem mee naar opa en oma genomen.

Tussenvoegsel: hoe ik dat heb met die foto’s weet ik even niet meer. Ik zou zweren dat deze foto’s vlak na elkaar waren genomen maar op de foto waar je de slinger kunt zien, hebben de kinderen ‘ineens’ pyjama’s aan! Dat zal dus wel niet kloppen maar ik heb nu geen zin om het uit te zoeken. De slinger die ze aan de keukentafel maakten leek daar in elk geval wel op, voor het idee!

Jan is wel weer klaar met de slinger en buigt zich over een oude PDA die hier nog in huis was. Die wordt niet meer gebruikt sinds we de milestones hebben. Nu heeft hij óók een computertje met een stylus. Met een beetje fantasie lijkt het wel een Nintendo DS!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *