Jurassic Park

Arend en Jan zijn samen aan het spelen. Dat gaat steeds beter! Ze hebben ook bepaald dezelfde interesses. Hier spelen ze dat een auto wordt aangevallen door een bloeddorstige Tyrannosaurus Rex.

Een Tyrannosaurus is in het woordenboek van Jan een “dino”. Sinds we Ice Age 3 hebben gekeken zijn dino’s het he-le-maal. We hebben inmiddels ook een boek over dino’s en een soort documentaire over dino’s. Met name de jongens zijn dino-idolaat, Bette is iets minder geïnteresseerd. Wat was dus logischer dan een speelgoeddino aan Sinterklaas te vragen? Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas namelijk aan in Sappemeer en natuurlijk mochten de kinderen ‘s avonds hun schoentje zetten. Maar wat deed die domoor, hij stopte in Arends schoen een dino, en gaf aan Jan één of andere maffe neushoorn met vlekken en een soort snavel. Maar dát is toch geen dino!

Jan moet niks hebben van zijn mooie Triceratops. Alleen als Arend de Tyrannosaurus per se niet wil afgeven gaat hij met zijn namaakdino spelen. Zodra Arend uit het zicht is stort Jan zich op de échte dino. Hoe je er dan toch weer naast kunt zitten als Sinterklaas…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *