Winter

Winter! Omdat we vanmiddag op bezoek gaan bij Besse Tippe (de opa van Christiaan, die in het ziekenhuis ligt wegens teveel vocht) moeten de kinderen vantevoren nog even worden uitgelaten. We willen namelijk liever niet dat ze de ziekenzaal met z’n drieën afbreken en alle bejaarden daar van hun broodnodige rust beroven.

De kinderen kunnen het verbazend goed volhouden om lekker in de tuin te spelen, als ze maar genoeg kleren aan hebben. Als drie eskimootjes (sneeuwbroeken, sneeuwlaarzen, wanten, mutsen, sjaals en dikke truien eronder) waggelen ze door de witte tuin en krijgen het zelfs voor elkaar met z’n drieën in het huisje piratenschip te klimmen. Arend en Bette helpen gezamelijk Jan het trappetje op. Mama vond dit wat spannend maar het ging helemaal goed!

Gelach van boven: staat er een blote, pasgedouchte kerel uit het raam te kijken!

Na lekker even buiten spelen hebben de kinderen alledrie geslapen in de auto, en hebben maar één puzzel en één pak kaarten door de bezoekruimte van het ziekenhuis verspreid. En zelf weer opgeruimd natuurlijk. Overigens gaat het met Besse al beter, hij mocht in principe naar huis, maar de conditie van zijn longen bleek dermate mee te vallen dat ze hem nog een nieuwe hartklep willen gaan geven! Spannend…

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Winter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *