Thee: met plaatjes

Vanmiddag tijdens het theedrinken is het gelukt om Jan z’n theeritueel op de foto te krijgen. Een beetje, dan. Het valt niet mee omdat Jan dol is op de camera en direkt breed begint te lachen als hij die in beeld heeft, en voor deze serie wilden we dat nou juist niet. Maar dit is waar het ongeveer op neerkomt:

Jan moet en zal theedrinken. En natuurlijk uit een écht kopje, net als wij, beslist niet uit een tuitbeker, stel je voor. Jan neemt dus vastberaden een slokje thee.

Hm, o ja, zo smaakte dat inderdaad:

Bah.

Dan schudt hij even en neemt het volgende slokje. Overigens kreeg hij na dit kopje nog een half kopje thee zónder suiker, van mij, en dat leek hij een stuk lekkerder te vinden. Groot gelijk natuurlijk, thee met suiker is ook eigenlijk helemaal niet lekker. Maar misschien ligt daarin wel de oplossing?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Thee: met plaatjes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *