Poolexpeditie

Eigenlijk hadden wij ons, na de mooie dagen van afgelopen week, wel al een beetje ingesteld op de lente! Maar vandaag is grijs, begon in de loop van de ochtend met sneeuw en toen het een beetje ging ‘opwarmen’ (lees: tot zo rond het vriespunt) werd het natte sneeuw en daarna regen. En warm is nog steeds anders: het ijs op de voorruit van de auto is er nu half afgeregend. Brrr.

Chris begon vol goede moed aan een wandeltocht naar de bakker vanochtend met de kinderen, maar ze kwamen precies in de sneeuwbui terecht. Gelukkig zijn ze niet van suiker (kennelijk erft dat niet over via moederszijde, gelukkig maar). Onder het reclamebord van de groenteman toch maar even schuilen, mét voorraden (broodje van de bakker). Eigenlijk best gezellig, zo’n sneeuwtocht.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *