Op de WC…

…gepoept! Net als Arend krijgt ook Jan een kadootje als hij deze prestatie voor het eerst heeft geleverd.

Het hele zindelijk-worden gaat nog niet van een leien dakje met Jan. Dat komt door die luiers van tegenwoordig, menen de opa’s en oma’s. Op die manier voelen ze helemaal niet dat ze plassen, júllie waren in een mum van tijd zindelijk! Uitstekend, dan laten we die luier dus voortaan af en zet ik Jan wel elk uur op de WC. Helaas trekt Jan zich minder dan niks aan van een natte broek en krijgt hij het rustig voor elkaar om ieder half uur te plassen. Na een stuk of zes natte broeken heb ik er daarom genoeg van en ren gewoon met hem naar de WC op het moment dat hij zich even achter de bank terugtrekt.

Deze tactiek werkt: Jan is nét op tijd op de WC om erin te poepen. Hij is heel duidelijk wat hij graag wil hebben: een race-auto! Dus gaan we samen naar het winkelcentrum om een race-auto uit te zoeken. In de Bart Smit vindt Jan al snel een prachtige raceauto. Helaas is de pinautomaat kapot. Ik heb geen contant geld bij me. Wacht, een Irischeque dan? Nee mevrouw, die accepteren we ook niet. Mooie boel. “U kunt ook eerst even gaan pinnen en dan terugkomen?” zegt de kassameneer behulpzaam. Fantastisch, daar was ik zelf nooit opgekomen. Helaas heb ik nog meer te doen vandaag, dus op naar de Blokker. Daar hebben ze dezelfde, dus gauw pakken, afrekenen en terug naar de auto want de school is bijna uit! En op dat moment… duurt het éven te lang voor Jan en plast hij toch nog in de Blokker in zijn broek. Sneu!

Maar:

die auto is binnen! En de rest… ach, tegen de tijd dat hij 16 is wil hij vast niet met een natte broek op z’n brommer zitten dus voorlopig ga ik ervan uit dat ook dit wel weer goed zal komen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *