Fietsen

Op een mooie lentedag werd het tijd om Jan te leren fietsen op een ‘echte’ fiets. Hij heeft al leren trappen op z’n driewieler en al leren evenwicht houden op z’n loopfiets. Het idee van Christiaan was dat hij dan direkt op de fiets zou kunnen fietsen, zónder zijwieltjes. Mama was wat sceptisch maar de zijwieltjes gingen er niet aan. En warempel, Jan kon het in één keer!

Zelfs in de bocht, papa moet er tegen rennen:

Arend, Bette en vriendje Marten fietsen solidair mee door de wijk:

Het enige dat Jan nog niet onder de knie heeft is het remmen. De tenen van z’n schoenen hebben er fors onder te lijden… maar dat komt vanzelf. Verder gaat het geweldig. Toen papa hem éven uit het oog verloor was meneer ineens spoorloos verdwenen om twee minuten later weer totaal onschuldig op te duiken met de mededeling dat hij ‘even een blokje om’ was geweest. Dát was toch nog even niet de bedoeling!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Fietsen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *