Jan speelt

Jan speelt nog altijd graag met zijn dieren. Onze levende dieren Pluche en Balthasar worden er net zo makkelijk bij ingelijfd. Pluche (de gevlekte) iets makkelijker dan Balthasar (de grijze) overigens. Pluche laat namelijk alles met zich doen, Balthasar wil nog wel eens bijten of krabben. Niet onterecht vind ik, als je door een enthousiaste driejarige wordt rondgesjouwd met alleen een arm om je nek geklemd. Maar Pluche vindt alles prima.

Zelfs opgeruimd worden.

Jan en ik spelen ook wel eens Mikado. Het komt erop neer dat we om de beurt een stokje pakken, en het er niet toe doet of er andere stokjes bewegen of niet. In het begin probeerden we ons aan de regels te houden maar dat is toch wel heel moeilijk als je drie bent. Gek genoeg blijft het één van Jan z’n favoriete spelletjes. Dit is echter wel een wat bijzondere variant:

Eén stokje doormidden en de andere is rechtop in de bank geprikt. Voortaan toch maar weer kleurentorentjes.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *