Award!

Hoera! De Spiekers Online heeft een “Briljante Weblog Award” gewonnen! Deze is ons uitgereikt door Nanne, mijn broer. Het is nu de bedoeling dat ik de Award doorgeef aan zeven andere blogs die ik de moeite waard vind. Hier zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden:

1. De winnaar mag het logo plaatsen. Bij deze:

2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere Bloggers, die door hun
actualiteit, thema’s en designs opvallen.
4. Zet de links van deze sites op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

Mijn keuze is gevallen op de volgende blogs:

Thom Lambeck is een vriendje van Arend, Bette en Jan en zijn ouders zijn vrienden van ons. Mama Marieke schrijft regelmatig over alles wat ze meemaken. Jammer genoeg reageren er altijd maar weinig mensen op haar leuke stukjes, hopelijk komt daar nu verandering in!

Rachel Spijker is ons nichtje uit Arnhem, haar papa en mama zijn Christiaans jongste broertje en zijn vrouw. Ook zij houden bij hoe het gaat met hun spruitje en het leuke ervan is dat die maar twee weken ouder is als ónze jongste! Leuk om te vergelijken dus.

Inge (Taquoriaan) schrijft over haar leven, haar muziek, haar boeken, haar recepten en haar recente besluit zich aan te sluiten bij de Rooms-Katholieke kerk op haar eigen pagina. Ze schrijft in twee talen en er verschijnen regelmatig nieuwe posts. Ga zo door, Inge!

Renate is één van mijn beste vriendinnen, ze is huisarts en een poosje geleden verhuisd naar Sneek. Ze maakt regelmatig bizarre dingen mee en schrijft daar soms over op haar hyves-blog. Heel soms. Deze Award is dus eigenlijk een aanmoedigingsprijs om vaker te schrijven want haar stukjes zijn heel erg leuk om te lezen!

Helaas ben ik niet zo’n heel grote digi-expert en houd ik dagelijks echt niet meer dan deze paar blogs bij. Ik ga daarom nooit aan zeven andere weblogs komen! Voorlopig blijft het hier dus bij, sollicitaties voor één van de overgebleven drie Awards zijn van harte welkom in de comments melden van deze post.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Award!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *