Boertje

Op één of andere manier komen de boertjes er bij papa een stuk makkelijker uit dan bij mama. Als Chris in de buurt is vraag ik na de voeding dan ook regelmatig “wil jij even met hem boeren?”, dat scheelt zo een kwartier rondlopen en kloppen.

Hier een boertjessessie in proces:

En hier is het alweer gepiept. Zo makkelijk gaat dat! Even lekker bij papa hangen.

Kiekeboe!

Commentaar van Christiaan tijdens het schieten van deze serie: Foto 1 – “Niet van voren! Ik heb net getennist en ik heb helemaal een bezweet en vlekkerig gezicht.” Foto 2 – “Niet van opzij! Zo zie je heel goed hoe pluizig en warrig mijn haar zit!” Foto 3 – “Niet van achteren! Iedereen kan dan mijn kale plekje zien!”

*Zucht* hij is nog erger dan Antje “ik lach niet want dan zie je hoe scheef mijn tanden staan”. Willen jullie allemaal even iets liefs voor Christiaan bij de comments zetten?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Boertje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *